Gammelt skap førte til nytt bord og....

Nå er første arbeidsuken etter ferien over og jeg må jo bare innrømme at det var litt tøft å komme inn i hverdagen igjen etter 4 uker fri.

Denne uken har det vært  skikkelig surt vær. Kaldt 9-12 grader, vind, regn og litt ☀️ Jeg kjenner at dette været ikke er noe for meg. Tiltakslysten er ikke på topp, jeg er sløv og trett. Kanskje jeg rett og slett er litt værsyk... for tiden.

Men nå er det nok klaging.

I morgen er det meldt myyyye bedre vær og det beste er at det iht værmeldingene skal fortsette å være sol og 18-20 grader.... Juhuuu!!!!

I dag fikk jeg satt i gang og ryddet ut av ett skap vi har på kjøkkenet. Dette skal byttes ut med ett gammelt skap jeg har fått etter min mormor. Når jeg hadde fått skapet på plass fant jeg og K ut at kjøkkenbordet ikke passet særlig bra inn på kjøkkenet lengre. Så da tok vi avgårde for å se om vi fant oss nytt bord.På Eureka lagersalg sto det ett bord med 6 stoler å lyste mot meg..... Og prisen ikke minst..... 3000,- for bord og stoler. 

Inn i bilen og hjem med bordet og stolene. Ut med det gamle og......

Jeg er sååååå fornøyd

Ha en flott lørdag alle sammen.

Klem fra Tove

Nitasstrikk

Jeg elsker å strikke. Har alltid mange ideer om strikkeprosjekter, men liker også å prøve meg på nye ting. Kommer til å dele litt forskjellig her på bloggen.

Forhåndskop musikalbilletter her

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits