Rediger innleggsmal Dette er koder som skal limes inn i innlegg (innleggsmalen). Kopier kodene i feltet nedenfor og lim det inn i tilsvarende felt hos din bloggbruker. toveshobbykrok - strikking og hekling

Når alt ikke går som forventet

  • Skrevet: 03.02.2017
  • Klokken: 10:47
  • Kategori: Litt om alt

Jeg har en niese (som jeg kaller M i resten av innlegget) som jeg har ett veldig nært og godt forhold til. Når jeg skriver nært så mener jeg virkelig nært. Jeg har vært mamma nummer 2 i hele oppveksten hennes. Det har ingenting med at hun ikke har hatt en mamma som gjort alt det hun skulle men en reserve som alltid har stilt opp. Nå er M 25 år, gift og er i starten på å stifte sin egen familie.

MEN....

det er ikke alltid ting går som planlagt og heller ikke for M. Hun har i mange år ønsket seg barn. Noe som skulle vise seg ikke var så enkelt. For en tid siden skrev jeg om ett teppe jeg hadde begynt å strikke på


men dette ble lagt bort da ting viste seg å ikke gå så bra som vi alle hadde håpet.

Det har vært noen tøffe måneder det siste halve året. Der M har prøvd å bli gravid men ikke lykkes. Etter flere legebesøk får M beskjed om at hun ikke produserer egg og kan dermed ikke bli gravid. Snakk om at verden faller sammen for min kjære niese. Jeg pakker bort teppet jeg hadde startet å strikke. Orket bare ikke å tanken på dette akkurat da.

MEN....

så får M en konsultasjon på Haugesund Fertilitetssenter og der får de beskjed om at det er muligheter for prøverør. Legen hennes hadde tatt feil angående produksjon av egg og nå er de i full gang. De siste ukene har ikke bare vært enkle, med medisinering, hormon sprøyter og venting. På mandag var det siste kontroll og i dag har de vært i Haugesund og fått tatt ut egg..... for en lettelse selv om ikke alt er over enda så ser ting mye lysere ut.

Nå er det å vente til i morgen for å se hvor mange av eggene som blir befruktet og på mandag skal de sette inn befruktede egg.

Nå krysser jeg fingrene på at alt går fint.

Jeg har troen på at om ikke lenge kan jeg finne frem og strikke ferdig babyteppet.

HA EN FLOTT HELG!
 

Nitasstrikk

Jeg elsker å strikke. Har alltid mange ideer om strikkeprosjekter, men liker også å prøve meg på nye ting. Kommer til å dele litt forskjellig her på bloggen.

Forhåndskop musikalbilletter her

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits